Hallo zeilwereld! Welkom op Zeilspot.

Welkom op Zeilspot! In deze eerste blogpost leggen we uit wat het doel is van deze website en hoe je Zeilspot kunt gebruiken.

Zeilspot biedt een compleet overzicht van alle landen, regio’s en plaatsen die aan de zeilsport verbonden zijn. Dus ligt het aan de kust, een rivier of een meer en heeft het een jachthaven? Dan vind je het hier. Binnen die plaatsen zijn er bootverhuurders, en jachthavens.

Begin je zoektocht door het kiezen van een land, en spits daarna toe op een regio en een plaats. Of kies een van de gesorteerde pagina’s, zoals plaatsen met de hoogste gemiddelde windsnelheid. Per pagina vind je alle informatie, ervaringen van zeilers en aankomende evenementen in die locatie.

Veel plezier op Zeilspot, en laat ons weten wat je er van vindt!

Related posts