Zeilen in onhergberzaam en ruig IJsland

IJsland is een ruig en onherbergzaam eiland dat bekend staat om zijn pure natuur en de actieve vulkanen die er te vinden zijn. Vanaf het water zorgt het eiland voor een hele nieuwe ervaring. Zeilen in IJsland is een onbegrensd avontuur!

Een van de eilanden aan de zuidelijke kust van IJsland is Heimaey in de regio Vestmannaeyar. Het eiland bestaat uit rotspartijen en is het enige bewoonde eiland van de regio. Op het eiland ligt Eldfell, een van de vele actieve vulkanen van het land.

De steden en dorpen met havens bevinden zich vooral in het noorden en westen van het eiland. De havens zijn vaak pittoresk en vormen een natuurlijke baai in de natuur. De havens worden vooral gebruikt door lokale vissers en een aantal rondvaartboten die toeristen rondvaren door de

Wie gaat zeilen in IJsland moet zich goed voorbereiden. Het weer kan wisselvallig en vooral erg koud zijn. Een goede uitrusting en kennis van het gebied is een must voor wie IJsland per zeilboot bezoekt.

Lees meer over zeilen in IJsland

Related posts