Deze zeil-innovaties vind je vanaf volgende week op de HISWA RAI

Van 7 tot 11 maart vindt in de RAI Amsterdam weer de HISWA RAI plaats. Deze beurs voor watersporters heeft als thema watersport, lifestyle en recreatie en beslaat in 2018 ruim 50.000 m2. Voor ondernemers in de watersportbranche is de HISWA hét moment om nieuwe innovaties te presenteren. Wij zetten de opmerkelijkste innovaties voor je op een rijtje.

De Fusion is een veelzijdige zwaardboot van Nederlandse makelij
De Fusion is een veelzijdige zwaardboot van Nederlandse makelij

Fusion Sailboats Nederland

De Fusion van Fusion Sailboats Nederland is een enorm veelzijdige eenmanszwaardboot van Nederlandse makelij. De Fusion is standaard getuigd met alleen een grootzeil, maar kan worden uitgebreid met een ‘pro’ zeil met extra oppervlakte, een extra fok en gennaker. Een breed inzetbare zwaardboot voor verschillende niveau’s. De Fusion wordt tijdens de HISWA 2018 gepresenteerd en is te vinden op stand 01.110.

De Aira 22 combineert een compact ontwerp met comfort en sportiviteit
De Aira 22 combineert een compact ontwerp met comfort en sportiviteit

Aira 22

De Aira 22 is een nieuwe open zeilboot van Aira Boats naar een ontwerp van Simonis Voogd Design. De Aira 22 bedient een compleet nieuw segment. Met de afmetingen en flexibiliteit van een open zeilboot, maar het comfort van een zeiljacht is de Aira 22 een klasse apart. De open zeilboot biedt plaats aan 2 tot 6 personen en heeft een sportief uiterlijk. Ook de prijs is zeer aantrekkelijk, zo kost het instapmodel vaarklaar € 15.475. De Aira 22 is te vinden op stand 01.313.

Of je nu vier hoog woont of pal naast het water, of op weg naar zuid-Frankrijk, voor DinghyGo is er altijd plek.
Of je nu vier hoog woont of pal naast het water, of op weg naar zuid-Frankrijk, voor DinghyGo is er altijd plek.

DinghyGo Orca

Voor zijn goede vaareigenschappen hoef je de DinghyGo Orca niet in huis te halen. Deze opblaasbare zeilboot heeft echter wel het grote voordeel dat hij gemakkelijk in de achterbak van een auto past en heel flexibel is. De DinghyGo Orca is zowel als standaard rubberboot als als zeilboot te gebruiken. Ideaal voor kinderen om hun eerste zeilervaring op te doen, of voor zomervakanties in zuid-Frankrijk. De DinghyGo Orca is voor € 2.649,00 te koop en is te vinden op stand 01.104.

Ook andere innovaties in de watersport staan op de HISWA RAI in de spotlight in het InnovationLAB. Zo is Boat020 aanwezig, een nieuw Amsterdams botenverhuurplatform waarmee je een boot kunt reserveren op locatie en binnen 60 minuten het water op kunt. Ook is het bedrijf D3Aak op de beurs aanwezig. Zij produceren sloepen door middel van 3D printing.

De HISWAI RAI is van 7 tot 11 maart in de Amsterdamse RAI, toegang kost € 12,50.

Related posts